Банер
  • Корк, Ирландия

  • Корк, Ирландия

  • Римини, Италия

  • Римини, Италия

  • Портсмут, Великобритания

В момента има 10 посетителя в сайта

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес371
mod_vvisit_counterВчера166
mod_vvisit_counterТази седмица1029
mod_vvisit_counterТози месец4028
mod_vvisit_counterВсичко799222

Партньори

Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов"

spg

ОРГАНИЗАЦИЯ ИНИЦИАТОР НА ПРОЕКТА

Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" е организация с традиции в професионалното образование и обучение. Дейността й започва през 1963 година, като Професионално – техническо училище по строителство. През 2000 година гимназията се обединява със СПТУ по лека промишленост и до 2017г. носи името Професионална гимназия по лека промишленост и строителство. През 2016г. училището приема ученици от Професионална гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", с което се обогатяват професиите, по които се извършва обучение. От 2017г. училището променя името си на Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" и придобива облика, който има днес. Гимназията предоставя на младите хора избор за обучение по осем професионални направления и подготвя кадри в сферата на леката промишленост, дървообработването, строителството, енергетиката, машиностроенето, ресторантьорството, електрониката, компютърните системи и автотранспортната техника.

Приоритет на гимназията е подобряване на качеството на професионалното образование и ориентирането му към задоволяване потребностите на пазара на труда. Училището се стреми да подготви учениците си като добри специалисти, стремящи се към постоянно професионално развитие и усъвършенстване, които успешно да се реализират на европейския пазар на труда.

http://www.pglps-svishtov.com

Sistema Turismo

ОРГАНИЗАЦИЯ ПАРТНЬОР ПО ПРОЕКТА - ИТАЛИЯ

Sistema Turismo организира и ръководи стажове, практическо обучение и образователни програми за ученици, студенти, преподаватели, работещи и организации, организира посещения в различни професионални области, езикови курсове, социални и културни събития. Разполага с два офиса-в Потенца (административен) и в Римини (оперативен).

Римини е голям туристически център в Северна Италия. Организацията поддържа връзки с широка мрежа от водещи организации и компании от различни професионални области. Създадена през 1996 г. от Luciano Donato Marino днес работи с: Международна мобилност във всички сектори на професионалното обучение в рамките на Програма „Учене през целия живот”; Обучение в областта на туризма и културата; Проучвания, консултации и маркетинг в туризма и културата.

https://www.sistematurismo.it/

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Този Web сайт отразява само личните виждания на неговия автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в него информация. Web сайтът е създаден по проект 2019-1-BG01-КА116-062136 "Европейски стандарти за качество на професионалното образование", проект 2020-1-BG01-KA116-078533 „Европейска мобилност за инвестиция в бъдещето” и проект 2021-1-BG01-KA111-VET-000011118 „Европейска мобилност за професионално обучение” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор "Професионално образование и обучение". Инициатор на проекта е Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" – Свищов.