Банер
  • Корк, Ирландия

  • Корк, Ирландия

  • Римини, Италия

  • Римини, Италия

  • Портсмут, Великобритания

В момента има 9 посетителя в сайта

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес26
mod_vvisit_counterВчера522
mod_vvisit_counterТази седмица1322
mod_vvisit_counterТози месец6035
mod_vvisit_counterВсичко785284

2015-1-BG01-KA102-014102 Европейски опит

Първо класиране на ученици от професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг"

 

 

 

 

Резултати от първи етап за класиране в подбор на ползватели

по проект

2015-1-BG01-KA102-014102

„ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ"

по Програма „Еразъм+”,

Ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани",

Сектор "Професионално образование и обучение"

След направеното класиране по низходящ ред за професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг" комисията избра 10 ученика за ПЕК (педагогическа, езикова и културна подготовка).

Списък на класираните за провеждане на ПЕК (педагогическа, езикова и културна подготовка)

инж. Ценка Петкова - председател на комисията за подбор на ползватели

Класиране на придружаващи лица

 

 

 

 

Резултати от първи етап за класиране в подбор на придружаващи лица

по проект

2015-1-BG01-KA102-014102

„ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ"

по Програма „Еразъм+”,

Ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани",

Сектор "Професионално образование и обучение"


1. За придружаващо лице на първата целева група, професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг” - за провеждане на мобилността в Римини, Италия, е класирана г-жа Анета Владимирова - учител, практическо обучение.

2. За придружаващо лице на втората целева група, професионално направление "Електротехника и енергетика", за провеждане на мобилността в Портсмут, Великобритания, е класирана г-жа Зорница Минчева - старши учител, теоретично обучение.


инж. Ценка Петкова - председател на комисията за подбор на ползватели

Родителска среща по Проекта

 

 

 

 

На 27.10.2015г. се проведе първата родителска среща по проект 2015-1-BG01-KA102-014102 „ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ" по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение".

Директорът на гимназията г-жа Веска Николова запозна присъстващите с условията за кандидатстване по проекта и критериите по които ще се направи подбора на учениците.

Първата целева група, която трябва да бъде сформирана, ще бъде от 9 ученици от XI"б" клас, професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг” - професия "Ресторантьор", специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения”. Одобрените ще преминат три етапа на предварително обучение - езикова, психолого-педагогическа, професионална и културна подготовка. След провеждането им учениците ще преминат второ окончателно класиране.

При пътуването и престоя си в Римини, Италия учениците ще бъдат придружавани от техния преподавател по професионална подготовка - г-жа Анета Владимирова. За партньор по проекта от италианска страна е избрана фирмата Sistema Turismo, която ще осигури оптимални условия за провеждане на производствената практика.

Втората целева група, която трябва да бъде сформирана, ще бъде от 9 ученици от XI"а" и XII"а" клас, професионално направление "Електротехника и енергетика", професия “Електромонтьор”, Специалност “Електрически инсталации” - XII"а" клас и професия “Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, специалност “Топлотехника” - XI"а" клас. Одобрените ще преминат три етапа на предварително обучение - езикова, психолого-педагогическа, професионална и културна подготовка. След провеждането им учениците ще преминат второ окончателно класиране.

При пътуването и престоя си в Портсмут, Великобритания учениците ще бъдат придружавани от техния преподавател по професионална подготовка - г-жа Зорница Минчева.

За партньор по проекта от английска страна е избрана фирмата Training Vision, която ще осигури оптимални условия за провеждане на производствената практика.

Анета Владимирова

Покана за родителска среща

 

 

 

 

ПОКАНА ЗА РОДИТЕЛСКА СРЕЩА

по проект 2015-1-BG01-KA102-014102

„ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ"

по Програма „Еразъм+”,

Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение"

 

Уважаеми родители на учениците от XI"б" клас, професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг”

и родители на ученици от XI"а" и XII"а" клас, професионално направление "Електротехника и енергетика",


Екипът по проект 2015-1-BG01-KA102-014102 „ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ", изпълняван от ПГ по лека промишленост и строителство - гр. Свищов, Ви кани да присъствате на 27.10.2015 г. /вторник/ от 17.00 ч. в 7 кабинет на родителска среща за запознаване със заложените в проекта дейности.

Екипът на проекта

Страницата ни във Facebook

 

 

 

 

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

 

В сайта http://pglps-mobilecook.info, както и в сайта на училището, в секция Еразъм+:  http://pglps-svishtov.com/erasmus ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2015-1-BG01-KA102-014102 „ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор: "Професионално образование и обучение".

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта: http://www.facebook.com/pglps.2015. Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

Екипът на проекта

Още статии...

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Този Web сайт отразява само личните виждания на неговия автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в него информация. Web сайтът е създаден по проект 2019-1-BG01-КА116-062136 "Европейски стандарти за качество на професионалното образование", проект 2020-1-BG01-KA116-078533 „Европейска мобилност за инвестиция в бъдещето” и проект 2021-1-BG01-KA111-VET-000011118 „Европейска мобилност за професионално обучение” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор "Професионално образование и обучение". Инициатор на проекта е Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" – Свищов.