Банер
  • Корк, Ирландия

  • Корк, Ирландия

  • Римини, Италия

  • Римини, Италия

  • Портсмут, Великобритания

В момента има 4 посетителя в сайта

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес2
mod_vvisit_counterВчера173
mod_vvisit_counterТази седмица1361
mod_vvisit_counterТози месец4284
mod_vvisit_counterВсичко783533

ESMOVIA

ОРГАНИЗАЦИЯ ПАРТНЬОР ПО ПРОЕКТА - ИСПАНИЯ

ESMOVIA е испанска компания, намираща се във Валенсия и организира управлението на европейски проекти за мобилност.

Има персонал до 20 души, занимаващи се с международна мобилност. Като приемаща организация приема стажанти, работници, ученици и учители, идващи от цяла Европа и осигурява качествени работни места и професионални образователни програми в различни професионални области. Организира професионални посещения, семинари и социо-културни програми. Организацията е специализирана в предоставянето на стажове, обучение , образователни програми и учебни посещения на млади хора и възрастни, идващи от цяла Европа.

Компанията вярва, че транснационалната мобилност като един от най-важните начини за получаване на нови компетентности (знания, умения и нагласи ), с цел да се подобри личностното развитие на участниците и пригодност за заетост в европейския пазар на труда. Поради тази причина, основната цел е да предложи на качествени програми, така че участниците да получат максимална полза от испанския опит и да придобият личен опит. Компанията предлага широка гама от услуги за повишаването на професионалната ориентация на фона на променящата се работна среда, за мерки за насърчаване на иновативни подходи в обучението през целия живот.

ESMOVIA е основател и партньор на мрежата на образованието за обучение (ETN Network), която има фирми в Италия, Великобритания, България и Германия, като всички са специализирани в управлението на европейските програми за обучение.

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Този Web сайт отразява само личните виждания на неговия автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в него информация. Web сайтът е създаден по проект 2019-1-BG01-КА116-062136 "Европейски стандарти за качество на професионалното образование", проект 2020-1-BG01-KA116-078533 „Европейска мобилност за инвестиция в бъдещето” и проект 2021-1-BG01-KA111-VET-000011118 „Европейска мобилност за професионално обучение” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор "Професионално образование и обучение". Инициатор на проекта е Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" – Свищов.